GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Bővebb leírásokat a Tippek menüpont alatt olvashattok.

Babafotózás

Mikor érdemes fotóztatni a babámat?
Természetesen bármikor, amikor szeretnéd, újszülött babák esetében 2 hetes korig ajánlott (ekkor még mélyen alszanak és könnyebben mozgathatók ébredés nélkül, alig érzékelnek valamit a körülöttük zajló történésekből),
  • legjobb a 7-12 napos kor,
  • 6 hónaposan, amikor már önállóan ül,
  • és a következő mérföldkő lehet amikor már elindul. Persze nagyobb gyerkőcök fotózására is nyitottak vagyunk, velük is nagyon jó hangulatú képek készülhetnek.
Újszülöttek fotózásakor érdemes már a szülés előtti napokban bejelentkezni, vagy a szülésről értesíteni, így tudunk mielőbb egy időpontot keresni, hogy ne csússzunk ki az időből. Pici babák esetében fontos a megfelelő hőmérséklet, ezért hősugárzóval dolgozunk. További fontos információkról e-mailben tájékoztatunk.

Hol készülnek a fotók?
A soroksári stúdiónkban, de szívesen megyünk házhoz is, azonban ennek technikai feltételei vannak (megfelelő mennyiségű beszűrődő fény, tágas helyek), így előzetes egyeztetést igényel. Külső helyszínen is készülhetnek a fotók, ahogy szeretnéd.

Jöhet-e az apuka is?
Természetesen jöhet, sőt a nagyobb tesó is szívesen látott, ha már akkora, hogy szívesen elücsörög, és nézelődik, vagy akár csatlakozhat is a fotózáshoz.

Mennyi ideig tart a fotózás?
Kb. 1,5-2 óra, persze alvós babáknál ez változhat, alvásfüggő.

Mit vigyek magammal?
Bármit, ami téged, vagy babádat jellemez, amit különösen szeretsz, kedvenc kiscipőcske, zokni, sapka, ruha, takaró, de mi is rendelkezünk számos kiegőszítővel, dekorációval.

Kismama fotózás

Hány hónapos terhesen érdemes fotóztatni magamat?
7-8. hónapban ajánlatos (pocakfüggő, akkor szép, ha már azért alaposan gömbölyödik), és nem célszerű a végére hagyni. Persze ikerterhességnél ez változik, akkor picit hamarabb.

Mivel készüljek?
Egy-két aprósággal, ami esetleg már a kismanónak lett véve (kiscipő, ruhácska stb.), kedvenc ruhadarab, egy fehér ing a párodtól, de legfőképpen olyan ruhákat hozzál, amiben nőiesnek, és szépnek érzed magad. Fehérneműs fotózáshoz legalább két külön árnyalatú (pl. fehér és fekete) fehérnemű szükséges. A nálunk található dekorációkkal is kiegészítjük az általad hozott kellékeket, így biztosan szép lesz a végeredmény.

Egyéb kérdések esetén fordulj hozzánk bizalommal:
fotoskucko@gmail.com
0630/336-9-335