ÁrakRemélem a számok megukért beszélnek és kedvet kapsz egy gyönyörű sorozatra, akár magadról kismamaként,  vagy éppen most született meg szemetek fénye és róla szeretnétek újszülött fotókat, esetleg már családdá nőttetek és talán többen is vagytok, akkor is találtok itt magatoknak megfelelő díjtáblát.
Az árak 2014. szeptember 5-től érvényesek!


1. baba/gyermek/kismama fotózás:

-35 db retusált fotó: 40.000,- Ft
-45 db retusált fotó: 50.000,- Ft

az ár tartalmaz: 1-1,5 óra stúdiófotózást, fotók átadását digitálisan nagy felbontásban CD-re írva egy esztétikus borítóval.
A CD mellé a szerkesztett képekből általam kiválasztott 10 db papírképet (10x15-ös méretben) is mellékelek. Amennyiben kültéri fotózást is szeretnél a stúdiós képek mellé, kérlek e-mailben kérj ajánlatot!
Ezt a csomagot ajánlom: kismamáknak,  babáknak, kicsiknek és nagyobbaknak, családoknak.

2. újszülött fotózás


35 db retusált fotó: 50.000,- Ft
45 db retusált fotó: 60.000,- Ft

az ár tartalmaz: kb. 3 óra stúdió/otthoni fotózást, fotók átadását digitálisan nagy felbontásban CD-re írva egy esztétikus borítóval.
A CD mellé a szerkesztett képekből általam kiválasztott 10 db papírképet (10x15-ös méretben) is mellékelek.
Ezt a csomagot ajánlom: 1-2 hetes újszülöttek alvós pillanatainak megörökítésére.


Nyers képeket nem adok át, amennyiben további fotókat szeretnél, akkor az általam megküldött kisméretű indexképeken kiválaszthatod őket, és 1000 Ft/db áron azokat is retusálva, szerkesztve átadom.

A képek átadási ideje kb. 3 hét (ez lehet korábban is)!


3. Baba-Mama csomag

Aki a fotóskuckóval csináltatja kismama fotóit, és úgy dönt, hogy az újszülöttjét is velem szeretné lefotóztatni, annak extra kedvezményes csomagot találtam ki. A két fotózás együtt 90.000,- Ft helyett csak: 80.000,- Ft!! A csomag 35-35 db retusált képet tartalmaz CD-re írva, és 20 db papírképet.
Babafotózás esetén nincs időkorlát, hiszen mindig a babák ritmusa szerint történik a fotózás.
Amennyiben a képeket nem a stúdióban, hanem a saját otthonotokban, vagy egy külső helyszínen szeretnétek elkészíttetni, 6.000,- Ft-os kiszállási díjat számítok fel.
Budapesten kívül eső területeknél további benzinköltség kerül felszámításra.

Az a tapasztalatom, hogy egy szép sminkben minden nő magabiztosabbnak érzi magát, ezért ha nem vagy az ecsetek, szemhéjpúderek mestere, én profi sminkest tudok szervezni a stúdióba a fotózás napjára. Árakért érdeklődj nálam!

Természetesen az egyedi igényekre is nyitott vagyok, ezeket telefonon vagy e-mailben tudom fogadni és azt visszaigazolni.

Fenntartom a jogot arra, hogy az elkészült képeket felhasználjam a blogon, szórólapokon, névjegykártyán, valamint arra, hogy értesüljek a további felhasználásukról (pl. fotópályázatok, újságcikkek).

Az árak már bruttóban értendőek.

babafotózás, újszülött fotózás, gyermekfotózás, kismama fotó, családi fotó, műtermi fotó